søndag 9. juni 2013

Den siste tiden på Ansgar 12/13

Vi er som kjent ferdige med dette året og de siste ukene har det skjedde mye spennende for både kompet og elevene på Ansgarskolen. Jubileumshelga 24. - 26. mai var en festhelg tvers gjennom. Den startet med en heidundrende releasekonsert på Salem, litt fra den kan du se her: 


Vi var som kjent episke.

På lørdagen var det øvelser frem mot Mass Choir-konserten, i tillegg til at det var underholdning og hagefest på kvelden! Masse folk, sykt bra stemning og innholdsrik dag!

Søndagen var dagen der jubileumshelga skulle kulminere i en festgudstjeneste og Mass Choir-konsert i Kilden konserthus. Vi var mellom 150 og 200 i koret, og det kom nesten 1000 i salen! Ikke dårlig for en liten skole ute på Hånes! På lørdagen fikk vi i kompet forøvrig vite at vi skulle spille på den første låta under konserten, noe vi selvfølgelig tok på strak arm! Konserten var magisk, stemningen var elektrisk og det var vanskelig å legge skjul på de sterke følelsene som kom frem under konserten. Det var virkelig en festaften uten like, og undertegnede gleder seg meget til 200-årsjubileumet! :)

Et lite klipp fra slutten av første låta vi var med å spille på:


I tillegg til et lite utdrag fra hele søndagen: http://vimeo.com/67081714

Videre kan det være interessant å lese omtalen vi fikk i media:






Siste helga avsluttet vi året med en utekonsert på skolen i tillegg til en miniopptreden i Hånes frikirke samme dag. Det var trist, men samtidig godt. Jeg tror vi kan si oss fornøyde alle mann - vi er jo tross alt episke!

Fremover skal vi få publisert litt behind-the-scenes-stuff som egentlig aldri burde ha kommet ut - yes, vi snakker filmer!!

Oppvarming før Mass Choir-konserten
Morten liker seg selv
Ansgar 100 år i Kilden!
Releasekonsert i Salem



Sondre fant seg en venn
Undertegnede liker når han kan låne G-system av Mr. Fagervik




Gjengøøøn!

Vi er i sjokk over at det er over!...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar