søndag 9. juni 2013

Portrettsere: Episode 2 - Julian og Kjell Tore

Ja, da har det gått sånn omtrent 3 måneder siden første episode av portrettserien, og her kommer derfor episode 2! Denne gangen skal vi se nærmere på el baterista y el guitarista (eller noe sånt). Min gjenoppvekking av spanske gloser fra videregående ble gitt til uttrykk ettersom det første portrettet handler om en spansktalende kosegutt ved navn Julian:

Julian David Arias Moreno

- AKA: Ju.lion, Juliiiii, "El pollo loco" og "Un hombre que no sabe lo que hace" (undertegnede vet egentlig ikke hva dette betyr, men skrev inn "en fyr vi ikke forstår hva sier" i google translate - og dette kom opp..)

Alder: 23
Sivilstatus: Singel (men vi tror ikke på det)
Bosted: Hånes, men kommer egentlig fra Bogotá, Colombia!
Får ok+/- lyd ut av: Trommer, Djembe og det meste man egentlig kan slå på!

Julian tok på seg vinterlua og reiste mot det fagre Norge sommeren 2012, selv uvitende om hva han skulle foreta seg. Han endte opp alene på Oslo S uten å vite hvordan han skulle komme seg til syden (Sørlandet), men klarte på mirakuløst vis å komme seg til Ansgarskolen. I starten gikk det meste på kroppspråk og oppskrapinga av de få spanske glosene man kunne huske, mens det nå i slutten er vi andre som har blitt bedt med på norsk-kurs av Julian. Undertegnede synes på sin side det burde være mulig å si klokken en i stedet for klokken ett!

Det er verdt å nevne at Julian er en eksepsjonelt god trommeslager - vi er temmelig sikre på at det er håret! Her kommer uansett et klipp fra hans eksamenskonsert: (Det er mulig man må være venn med Sondre for å se filmen, men da er det jo bare å legge ham til! :))

http://www.facebook.com/photo.php?v=10201302108657477&set=vb.1315453155&type=2&theater





















Kjell Tore Myre

- AKA: Kjellis, Kjellern, Kjellaug, Jenta i kompet, Undertegnede og Venneslas store (?) sønn (Takk Syver)

Alder: 20
Sivilstatus: Singel
Bosted: Ansgar/Vennesla
Får ok+/- lyd ut av: Gitar, el-gitar, bass, piano, melodica, munnspill, panfløyte, kazoo, lår og flaske.

Undertegnede synes det er ukult å skrive om seg selv, og lar derfor denne bolken være. Det er dog åpent for de andre i kompet å komme med innspill, men ettersom ingen noen gang har gjort dette, tviler undertegnede på at det kommer mer. Så trist.

PS: Synes du det var for lite informasjon om undertegnede, synes undertegnede er good looking eller bare ønsker deg en ny venn på facebook - ikke nøl med å ta kontakt på 41305917 eller kjell_to@hotmail.com!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar