lørdag 9. mars 2013

Ansgar Gospel Choir-turné - Dag 1

Vi dro fra det varme og kjære Sørlandet omtrent klokka 12.30 fredag formiddag, og vi oppdaget fort at dette kom til å bli en episk tur! Ikke nok med at undertegnede sitter ved siden av Tom Awesome Hartvigsen, har vi god plass, stikkontakt og nett. Det er god stemning i bussen og ingen har dødd...til nå. Vi ankom Holmestrand i halv 4-tiden og satte like etter i gang med lydprøver. Etter god lyd og mer eller mindre god stemning, sa vi oss ferdig. Vi merket fort at koret satt med hakeslepp over hvor sinnsykt bra vi spilte, selv UTEN MegaTrond (som absolutt skulle i selskap i Porsgrunn - dit vi skal i dag - hell i uhell).





Etter et par (4) pølser møtte vi på flere kjente fjes som kom den lange turen fra Oshlo og Drrrramn. Og etter litt småsnakk, massasje, klemming (æsj) og flere sånn ting man gjør når man ikke har sett folk på et halvt år, gjorde vi oss klar for konsert.

Omtrent klokka 19.04 gikk vi i kompet opp på scenen og kjørte på! Det var gnistrende, elektrisk og sørstatlig! Vi gosplet (ja, jeg lagde nettopp et nytt verb), vi lagde god stemning og publikum var prima! Vi kom oss tilogmed greit gjennom en låt vi så vidt har øvd på sammen - we win in life!

Etter konserten var det kveldsmat i form av en slags kyllingsuppe og baguetter. Med tanke på at undertegnede spiste et par pølser mer enn han burde, ble det mest kylling og lite suppe. Sovingen foregikk i de forskjellige salene i kirka, og natten kom plutselig trengende på. Det var tid for en tur i drømmeland før vi dro mot neste destinasjon - Herøy kirke i/ved Porsgrunn. Ja, vi har en sær rute...



Hurra!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar