mandag 11. mars 2013

Dag 3 - Notodden

Vi ankom Notodden i 12-tiden og fikk et par timer fri i gigantiske og varme Notodden sentrum. Notodden er som kjent Norges rånerby nr. 1 og vi var så heldige å få med oss et par eksemplarer av Notoddens største turistattraksjon - Volvo 240. Vi må poengtere at deres høye "dum dum dum dum dum" - lyd selvfølgelig ikke hadde noe å stille opp med mot Mortens bassamp og/eller PA-subbene.

I minuttene før konserten fant vi fort ut at det kom til å komme flere enn beregnet - ryktet om Ansgarkoret går nok fra bygd til bygd her i Telemarks vide skogsterreng! Dermed var det en overfyllt sal som nok en gang koste seg på konsert med Norges råeste kor.

Av mat var det pizza og Notoddens nasjonalrett - kebab (halvdårlig) som ble fortært den ettermiddagen. Etter konserten var det kake og kos og vi sluknet alle mann i 11-12-tiden - klar for en ny dag på veien mot Gjennestad VGS i Vestfold. Vi hører rykter om dusj - noe som selvfølgelig vi i kompet ikke trenger ettersom vi er såpass episke at vi ikke svetter.

Pastoren i misjonskirken sa forøvrig: "Åh, så bra." Hurra!

Vårt eneste bilde fra denne dagen. Dette er Fossinator - han er kul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar