onsdag 20. mars 2013

Dag 10 og slutten på reisen!

Vi beklager at dette innlegget kommer såpass sent, men grunnet et syndrom kalt slapphet (som vi selvfølgelig ikke lider av), fant vi ikke frem til skrivelysten før i dag.

Den siste dagen på 10-dagersturneen ble en dag med veldig mye kjøring, men samtidig den mest episke konserten. Vi har forøvrig fått spørsmål om vårt muligens litt i overkante bruk av ordet "episk" og vi vil derfor komme med en liten definisjon av ordet. Så spiss norskbrillene og følg med:

Episk - "Om hendingar av det slaget ein lagar epos om
                    - F.eks. Dei drog på ei episk reise!" - http://no.wiktionary.org/wiki/episk

- Taler vel for seg selv!...

Vi dro tidlig om morgenen fra Dombås (eller en time sør for Dombås - fra et leirsted) og satte nesa sydover, forbi Oslo (der Henning hoppet av lasset), og tilbake på den store åkeren, Østfold. Rett ved billig kjøtt, gule og blå flagg og maistangen, ligger plankebyen Fredrikstad - en liten kommune med sånn ca. 75 583 innbyggere - rent gjettet - og en stadion bygget inni et industribygg - mhm... Meget nær sentrum ligger dog en liten perle; Den Røde Mølle, som egentlig er et teater, men som også fungerer som en menighet. Vi sang med koret her i fjor, og undertegnede visste godt hvordan det var å fremføre her - magisk! Og magisk ble det - som sistekonserten var det nok hakket mer trøkk, vi spilte hakket bedre og vi lagde hakkemat av kritkerne. Ikke at vi har noen kritikere, ergo lagde vi ikke hakkemat av noen... slapp av..! :-)

Det var forøvrig meget hyggelig at morfin-pregede individer fra Oslo tok seg turen sydover, og derfor er Helge Løvdal selvfølgelig innleggets hedersgjest!

Turen hjem til Kristiansand gikk via Moss og bastøferga (som vi måtte vente omlag en time på - hurra!), og var preget av intense radiosendinger fra startkampen (som Start selvfølgelig vant!), og mer eller mindre søvn. Undertegnede hadde visstnok et morsomt ansiktsuttrykk da han tok turen inn i drømmeland - meget morsomt....

I 11-tiden kom vi endelig hjem til snølagte Kristiansand, vel fornøyd med at en fantastisk turné var overstått! Vi i kompet vil takke alle som var med på reisen, og vi er stolte over å ha fått spilt sammen med dere i store kirker og Dombås kirke. Takk for tur! :-)

PS! Vil vil minne om at selv om turneen er slutt, er vi i kompet ikke ferdig enda. Rett etter påskeferien er det bl.a. plateinnspilling og flere konserter! Følg med på bloggæææn!

Roten til alt vondt i Moss
Dagens hedersgjest - I say no more
Mr. Erik F. Unneland og undertegnede. Han
til høyre kan banke deg opp!
Røde mølle - opprigging er i full gang, men det er kun
2, 35:44 sekund igjen til vi starter!!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar