lørdag 16. mars 2013

Dag 7 og 8 - Mot nord!

Dag 7

Denne dagen besto for det meste av kjøring, kjøring og atter kjøring. Vi dro fra Nesodden på morningen og satte deretter i gang med en omlag 8 t. lang kjøretur mot Stjørdal, eller som Solveig Haldorsen kaller det:


På veien stoppet vi i 2480 Koppang med omlag 1187,5 innbyggere. En salat, litt chips og litt snop fant fort veien ned de såre halsene våre, og det kjentes godt på halvsvake bein å få litt liv i dem igjen! Etter å ha sagt farvel til elgen (ja, jeg trodde det først var en levende elg..) dro vi videre nordover og skimtet etter hvert Trondheim i det fjerne. Vi andre merket fort at Sondre var i hjemlige strøk - fra å skjønne lite av hva han sa, til å ikke fatte en fjert. Etter å ha kjørt en halvtimes tid forbi Trondheim, ankom vi Trøndelags store stolthet, Stjørdal! Denne kvelden var det damenes aften, og ved en blanding av tre-retters middag, Harlem shake, parodier, poster og generell oppvarting, følte vi det var en vellykket kveld.

Hilde Abrahamsen: "Fantastsk behagelig"

Astri Cathrine Draugedal: "Det var gøy å bli varta upp"

Marianne Valsø: "Avslappende, koselig og morsomt. Æ følt mæ spesiell, shø!"


Dag 8

Formiddagen og ettermiddagen ble brukt i Trondheim sentrum: Noen dro på pirbadet, mens andre (inkludert undertegnede) dro inn til sentrum, besøkte Nidarosdomen og var innom butikker. Sondre og undertegnede dro først til 4Sound - vi må jo ihvertfall late som vi er over middels interessert i instrumentene våres! Etter dette dro vi til Trondheimstorget der vi møtte på noen andre fra koret.

I lengre tid hadde jeg planlagt med min gode venn Henning Bjørnstad som går DTS på Sola, om å komme og møte oss i Trondheim og bli med på turneen de tre siste dagene. Brikkene falt på plass, og jeg traff gubben utenfor senteret før vi gikk inn og overrasket resten av gjengen. Planen funka. Hurra for det! Etter en liten tur på jordbærpikene dro vi tilbake til Stjørdal for å gjøre oss klar til konsert. Før konserten var det selvsagt middag - en slags pølsegryte - noe som virkelig falt i smak!

Etter to dager fri var det deilig å lage litt bråk igjen, og konserten var igjen ok+! God stemning, spesielt på første rad med Henning og Sanna fra AGC 11/12! Etter konserten var det tilbake til stedet vi sov, vel vitende om at det kun er et par dager igjen av turneen. Det er på mange måter litt trist, samtidig som det skal bli episk å kunne sove i en god og varm seng igjen! 

Sondre vil inn og spille gospel for Kongefamilien,
 men vet at hvis de vil høre gospel, må de komme
til Stjørdal!
Dagens hedersgjest: Mr. Sjæfen Henning Bjørnstad




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar