tirsdag 12. mars 2013

Dag 4 - Gjennestad VGS

Fjerde etappe gikk fra Noooootodden til Gjennestad VGS i Stokke, Vestfold. Turen tok omtrent halvannen time - og vi da ankom Tønsberg tok vi en times shoppingrunde på et lite kjøpesenter. En rask runde gjennom Platekompaniet, Gamezone og Clas Ohlson endte opp i null og niks ettersom vi selvfølgelig er musikere (på Meny derimot, der gikk det unna!)

Da vi ankom Gjennestad VGS var det først en KRIK-samling i gymsalen vi skulle ha konsert i. Altså måtte vi alle vente på å rigge opp sakene våre. For oss musikere vil en KRIK-samling nemlig bety avslapning på høyt nivå! Deltakelse? Nei takk! (Foruten Julian da, han er jo tross alt colombianer - da kan man gjøre begge!) Dermed ble det tid til en fanastisk god og varm dusj før det var middag i kjent internatstil - klokka 15.30. Kjøttpølser og poteter var på menyen, og det falt virkelig i smak! Selvom det er kjent at pizza o.l. er musikermat - var det ikke galt med en liten samling av sau og kartofler!

Konserten startet klokka 8, og vi fikk derfor ikke med oss Sønner av Norge på Tv2 - dessverre! Noe som derimot ble en opptur var da en liten gjeng fra Hånes tok turen opp til Stokke for å få med seg fyrverkeriet! Tack for dy! Konserten var forøvrig episk - kanskje den mest episke til nå - og det kulminerte med at Morten (Kaptein Rødskjegg) gikk ut mot publikum samtidig som han brummet med bassen - hardcore! Det var også god stemning blant publikum og vi hadde det schempebra!

Etter konserten var det mingling før vi igjen tok kvelden og gjorde oss klar til dagens etappe som går til Råde i Østfold og Tomb VGS. Hurra!

Stay drop-D-tuned!

Sånne lydfolk og sånn
Mortens nye bassrigg - yeah!


Do the boogie, Kristin!
Her får jeg kjeft for å ta bilde!

Før - Trond spiller kabal og Julian følger med
Etter - Trond blir sur når Morten og Sondre avbryter kabalen 


James har fått Mohawk
Vi så kornsirkler i Stokke 



Den awesome gjengen som tok turen opp! F.v: Dina, Sunniva, Iselin og Joachim

De fikk ekstra stort bilde i stedet for middels ettersom de er dette innleggets hedersgjester!



2 kommentarer:

  1. Æ VA OGSÅ MED!! æ kjørte til og med bilen!!

    SvarSlett
  2. ER VI HEDERSGJESTER! JIPPI! :D

    SvarSlett