torsdag 14. mars 2013

Dag 5 og 6 - The Big Field og The Night of the Lords

Dag 5

Fra Gjennestad var det planen å ta ferga fra Horten til Moss, og henge rundt i denne godluktede kråkebyen. Ettersom Mr. Bus-Arntis-Driver hverken liker kråker eller godlukt, dro vi heller opp til byen over alle byer (på dyrhetsskalaen): El Capital - Oshhhlo! Der tok vi et heidundrende bra bilde av hele koret på Justin Biebers storstue - operaen. I etterkant fikk vi et par timers fri til å gjøre hva vi ville. Vi fikk beskjed om å ikke dra til Slottet - ettersom vi ikke ville få tid til det - noe Morten Fossinator selvfølgelig respekterte, og stoppet derfor rett før. Da det endelig var på tide å komme seg videre, rettet vi nesa mot en stor åker kalt Østfold. Midt på denne åkeren ligger en skole med godt og vel 200 elever, 4 knehøner, 15 hester, 2 griser, 11 dumriender, 1400 kyr og en svale (av sikre kilder selvfølgelig). Tomb VGS er da altså noe så flott som en landbruksskole med diverse linjer. Her gikk vi rundt og så på det meste av Guds flotte skapninger - bl.a. Trond og Syver. Odd Inge fikk vi kun et glimt av ettersom han var fullt opptatt med å fortelle om alle John Deere -og Fendt-traktorene ...til elevene på skolen.

Senere på kvelden holdt vi konsert. Undertegnede har forøvrig anskaffet seg nasopharyngitis og/eller rhinopharyngitis og var derfor neddopet på (RS)-2-[4-(2-metylpropyl)fenyl]propionsyre og curamed. Hehe... På konserten kom det gledelig masse folk - noe som i følge skolen selv var sjeldent. Meget hyggelig! Etter konserten var det forøvrig gledelig å se Barcelona gruse seg videre i Champions League med en 4-0-seier! Hurra!

Dag 6

Fra Tomb i Råde reiste vi nordover igjen og innlosjerte oss på Nesodden misjonskirke. Denne dagen fikk vi helt fri, og de aller fleste dro inn med båt til Oslo, mens noen heller ville tilbake til Østfold og ake med traktorhjul... Ettersom vi hadde vært på tur omlag 60 stk. sammen, merket vi det var tid for å gå våre egne stier i noen timer. Undertegnede og Hilde - Frk. miljøarbeider - Abrahamsen dro til MF for å besøke Kristina Tørresen og spise lunsj. (Det ble en liten diskusjon hvorvidt det var for Kristina eller lunsjen vi dro dit - uansett hadde vi det meget koselig). Etter en baguett var fortært og appelsinjuicen hadde smøret halsen godt og vel, dro vi tre nedover mot Bislett for å besøke gått-i-klasse-for-alltid-og-nabo-for-alltid-men-ikke-i-år-eller-i-fjor-Simen-Røste. Ettersom Kristina var satt som guide for å finne leiligheten, tok det en liten stund lengre for å finne frem. Vi ergrer oss over det den dag i dag!! Mr. Tom-Rakker-Hartvigsen skulle også møte oss, men droppet ut i siste sekund. Tullegutt! Etter endt FIFa-spilling og koselig samtale, dro vi tilbake til Aker Brygge for å ta ferga tilbake til Nesodden. Et lite McDonalds-måltid til slutt hørte selvfølgelig med når man er på tur!

På kvelden var det tid for Herrenes aften - her ble vi gjort virkelig stas på; vi fikk massasje, god mat, massasje, sketsjer, massasje, enda mer god mat (PIZZA - YAAARRR), massasje, høytlesning fra de vakreste vers i Bibelen og ærlige svar på ærlige spørsmål. Det kommer sikkert bilder ut av dette fra andre steder, så følg med! Det var alt i alt en fantastisk kveld, og jeg kan nok med rette si for hele kompet at det var ok+. Dagens hedersgjester er derfor alle jentene som er med på turen!

Vi trodde vi egentlig skulle ha konsert her,
men fant raskt ut den var for liten
for vår episke utstråling

Guttaboys klar for Østfold





















Oh Yes.....
Hannah er hjemme i Østfold med ehm. sau..e.ne sine?



Vita Hjertego kommer fra denne kua

Nananananana - BATMAN!

Julian og Sondre tar seg en blund - så søtt <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar