søndag 3. mars 2013

Portrettserie: Episode 1 - Morten og Sondre

Vi skjønner at det selvfølgelig kan være forvirrende å følge med på denne bloggen da dere ikke kjenner medlemmene av denne fantastiske forening. Derfor kjører vi frem mot tidagers-turneen (som starter neste fredag) en liten portrettserie. I første episode vil vi se nærmere på hvem bassisten og pianisten er, og hva slags guilty pleasures de kan tilby!



Morten Fossheim
- AKA: Mortishead, Murtiss, Fossinator, Kjartan, Fossis, Ålefjær, Morris, Øglinator, Ginger, Voldemorten, Kaptein Rødskjegg, Mortiss, Brutus, Minifoss, (Fred & Frank Wiltersen)

Alder: 22
Sivilstatus: Singel, men katten døde for 4 år siden
Bosted: Minority Cribz http://www.facebook.com/MinorityCribz /Kristiansand/Ålefjær
Får ok+/- lyd ut av: Bass, synth-bass, kontrabass, trommer, gitar, piano, triangel, djembe, shaker, rytme-egg, klisjé-koring, luft-gitar, luft-trommer, lysbord, dog ikke luft-bass!
Favorittmat: Maiskolbe "Æ diggår maiskålbø"



Hva liker du best med kompet?
- Det må jo være å den utrulig sære sammensetninga mæ folk i ett sånn multikulturællt kammårårkestår eller å mi kalle D.
D bli lissom møe humor i øvingan å mi fær nå te å lage litt sånn gåspellmusikk innimællom. Dessuten, mi lar det ikkje gå forbi at d æ gøy å spillø med kule fålk lissom!


Hva synes du om at Trond tar over basstonene på orgelet?
- Trånd kan se å pælle tean utav den suppen av en tareballe han kallår basspedalår, det dær æ mitt registår, iallefall sist æ spillte bass lissom!
Altså, når å spille dypt, da dykke dykken dypt og stikke langt unna mine basstoner, det æ så sant som at mi sees på biffen i kvæll!


Hva synes du eeeegentlig om Trond?
- Nå var det nå mæ som fant på kallenavnet Megatrond/Mechatrond, det snakke for sæ sjøl!


Hva synes du om trøndere?
- At noen som he så lide peiling på d å nyde en dag i skjærgåden åg på sjøen, skal snakke så møe om sjø, det skjønnæ ikke. -Sjø!


Hvordan vil du si at din nærhet til kommunegrensa til Vennesla har påvirket ditt sosiale liv?
- Prøv nå å les alle de andre svarene på spørsmålene omigjen med dette spørsmålet i bakhodet!
 Nuff said!


Ps.
Jeg fatter ikke hvordan noen kan føle seg macho og tilfreds mens de holder ett så lett og pinglete instrument som en elgitar på en scene!
PINGLETE ER DET SIER JEG!!!!!!
(ikke si noe til KT pliiiis)



 Sondre Decser Storstadmo
- AKA: Dexter, Big Baby Buddha, Trøndern shø, lemenpygmé og Huner (ja, sånn som i Mulan)

Alder: 20
Sivilstatus: Skapsingel
Bosted: Stranda/Søm/Verdaln sjø!
Får ok+/- lyd ut av: Det meste som er verdt (og ikke verdt) å få lyd ut av. Sekkepipe er heldigvis ekskludert! (med unntak av Sandras sekkepipe-app på iPhone)
Favorittmat: Hund


Hvordan er pianolivet?
- Svart/hvitt


Hva liker du best med kompet?
- Lukta


Hva er så godt med sodd?
- Kraften og smaken av...


Hvem er din helt?
Bjarne Brøndbo i baris!


I løpet av uka har vi som mål å få lagt ut portrett av de resterende medlemmene, med en samlet portrettepisode 2 med Julian og Kjell Tore, før vi avslutter med et megaportrett av vår kjære MegaTrond!

Følg med!

PS: Denne artikkels bilder er av ytterst få bilder med ok+ kvalitet. Vi tilegner oss ikke noen form for press i å opprettholde denne standarden, selv om vi føler oss relativt stolte over uvisste talenter!


2 kommentarer: