søndag 17. mars 2013

Dag 9

Det var tid for å dra sørover mot varmere strøk, og det naturlige stoppepunkt var da Dombås. En liten pause i Oppdal var siste stoppested før vi kjørte over moskuslandet Dovrefjell. Dog var det få moskus igjen, ettersom alle har blitt spist opp av trollene som lever her oppe (pålitelig kilde: Trolljegeren), og vi fikk dessverre ikke øye på så altfor mange av disse invandrerne av noen hårete bison. Det skal derimot sies at landskapet over disse viddene, er av ypperste kvalitet - og Dovrefjell er herved godkjent som ok+ av Ansgarkompet!


Oppdal
Nedover mot Dombås - vakkårt!
Her har jeg sikkert tatt bilde av en moskus..



Da vi ankom Dombås, var det ei lita og rolig bygd som møtte oss - noe som viste seg i form av kirken vi skulle spille i. Kirken kunne omtales som liten og "søt" (ikke at vi i kompet bruker ordet "søt" altfor mye, ettersom vi er altfor episke til det), men på et og annet vis klarte vi faktisk å få plass til en god del av rigget - creds til crewet for det! Før konserten ble vi tildelt en "nesten som trønder-sodd"-middag - denne (som de fleste andre middagene vi har blitt tildelt) falt også i meget god smak!

Sondre spiser "nesten som trønder-sodd"-middag
Konserten fungerte veldig bra, og det var godt med folk - Dombåsfolket kjente sin besøkstid! Dog var nok konserten litt kortere enn vanlig ettersom Syver bestemte seg for å korte ned et par strofer i et par av sangene. En kan tro at kompet ville ha blitt satt ut av slike ting, men nå er jo vi så eksepsjonelle at en liten hopp i sangen ikke kan stoppe oss fra å ta over verden!

Etter konserten kjørte vi en times tid til et leirsted litt lengre sør, der vi overnattet og hadde kveldsmat og godtekos resten av kvelden. En veldig fin overnattingskveld før siste dagen på turneen! Neste stopp blir Røde Mølle i Fredrikstad, og på veien hopper også snusmumrikken Henning av lasset - han likte ikke bagasjerommet så godt...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar